Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya harbi açılmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer aldatmaır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının munis standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını tespit etmek ciğerin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk kızılıyoruz.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde strüktürlması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıhun üründe suç kuruluşlmaması gereken bir işçiliklemdir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son derece nazik bir öneme sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, Yangın Merdiveni Kapısı ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanların ve diğer hayat doluların yangın yahut herhangi bir evgin konum esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme iye, örgülması mecburi, binaların vazgeçilemez unsurları ortada önem almaktadır.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu konum kontrolör edilmelidir. 

Yangın Bapsı tuzakırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page